Om oss

Skipro erbjuder alla en personlig tränare för bättre och roligare upplevelser, det må gälla alpint, snowboard eller telemark! Våra skidlärare och instruktörer är alla mycket erfarna och vet vad de talar om!

Kanske har du tack vare dagens utrustning upptäckt utförsåkningens tjusning på nytt eller så har barnen blivit “åkklara” och det är hög tid att återuppta skidåkningen.

– OCH den här gången med alla i familjen.

Den i särklass bästa början på skidåkarkarriären är att låta oss ge de minsta familjemedlemmarna, “HJÄLMFOTINGARNA”, en riktigt bra start istället för att; mamma, pappa, mormor, farfar, syster, faster, bror eller brylling skall behöva riskera barnets eller egen hälsa, humör, liv eller lem för att med; lock, pock, sele eller stav… få dessa fantastiska och underbara “HJÄLMFOTINGAR” att komma igång med sin skidåkning för resten av livet! … Kanske mor eller far eller någon annan närstående också behöver en rejäl igångspark…

Ett tips i all välmening: Bränn upp alla gamla raka skidor och låna, hyr eller köp moderna carving-skidor till barnen, och varför inte till hela familjen!!! Skidlivet blir såååå mycket lättare och roligare, – vi lovar!!!

Vi som jobbar i Skipro är alla mycket intresserade av människor och drivs av att se hur skidåkare utvecklas. Vårt mål är att få upp alla på skidor! (Äldsta nybörjare hitintills är 75 år och yngsta är “vå o e haft åej”)…

–  Vi ses i Flottsbro…

SkiPro