Om oss

Skipro erbjuder alla en personlig tränare för bättre och roligare åkupplevelser. Det må gälla alpint, snowboard eller telemark. Våra instruktörer är alla mycket erfarna och vet vad de talar om!

Kanske har du tack vare dagens utrustning upptäckt utförsåkningens tjusning på nytt eller så har barnen blivit “åkklara” och det är hög tid att återuppta skidåkningen, för dig själv eller med alla i familjen.

Den i särklass bästa början på skidåkarkarriären är att låta oss ge de minsta familjemedlemmarna, “hjälmfotingarna”, en riktigt bra start, istället för att; mamma, pappa eller någon annan ska behöva riskera barnets eller egen hälsa, humör, liv eller lem för att med lock, pock, sele eller stav få barnen att komma igång med sin skidåkning. Kanske mor eller far eller någon annan närstående också behöver en rejäl igångspark?

Ett tips i all välmening: kasta alla gamla raka skidor och låna, hyr eller köp moderna carvingskidor! Skidlivet blir såååå mycket lättare och roligare – vi lovar.

Vi som jobbar i Skipro är alla mycket intresserade av människor och drivs av att se hur skidåkare utvecklas. Vårt mål är att få alla på skidor!

Vi ses i Flottsbro!

SkiPro